• Meny
  • Meny
Abu hammer

Abu Hammer

Hammer fra Abu Garcia

Hammer sluken fra Abu Garcia er en velprøvd og velkjent laksesluk som har vært på markedet i mange år. Den er kjent for sitt karakteristiske utseende med en «hamret» overflate, noe som fører til at lysets reflekteres i alle retninger.

Tar du en titt i sluk-skrinet til en laksefisker i Gaula eller noen av de andre trønderske elvene er oddsene gode for at du finner en 30 grams utgave Hammer-sluken der. Når det er sagt så er dette en sluk som også fungerer godt i alle landets elver.

abu hammer sluk

annonselenke

Hammer – klassiker med lokkende gange

Abu Hammer lokker ikke bare fisken med en hamret overflate, den har også en utforming som gjør at den har forholdsvis store og lekende utslag i elva, noe som frister laksen litt ekstra. Den fungerer ekstra godt i rolig strøm, hvor den får store utslag fra side til side. Hammer er også en ganske kompakt og lettkastelig sluk. noe som gjør den perfekt til plasser hvor du er avhengig av lange kast for å nå ut til laksens standplasser.

Allsidig sluk

Hammer-sluken er en alsidig sluk på flere måter. Den kommer i flere forskjellige vektklasser, henholdsvis 15 – 20 og 30 gram, samt flere forskjellige fargekombinasjoner. Blå / blank og orange / kobber er de mest populære variantene til laksefiske, mens de øvrige fargene er populære sluker til sjøørreten. 

abu hammer sluk til laksefiske