• Meny
  • Meny
abu koster

Abu Koster

Koster fra Abu Garcia

Abu Koster er en annen klassisk laksesluk som må sies å inneha veteranstatus. Den har eksistert i mange tiår, og den har kun gått gjennom små forandringer i løpet av alle disse årene. Koster er en forholdsvis enkel og klassisk sluk, som kun kommer i blank og kobber, men alle som har fisket laks en stund vet at dette er farger som garantert fanger laks. 

koster sluk

Koster – billig og effektiv laksesluk

Som nevnt innledningsvis så har Koster gjennomgått noen små forandringer gjennom årenes løp. Abu Garcia har forenklet produksjonsprosessen noe, og man kan kanskje si at Koster ikke lenger er like forseggjort som den en gang var. Enkelte vil kanskje hevde at dette har gjort sluken dårligere, men Koster fanger garantert fortsatt laks. Den forenklende produksjonsprosessen har også gjort at Koster nå er blant de aller billigste lakseslukene på markedet. Fisker du på steder hvor det er stor fare for å slite vekk utstyr, så er Koster et effektivt og økonomisk valg.

Perfekt sluk for store elver

Koster-sluken kommer i flere vektklasser, den minste er 28 gram, den mellomste 40 gram, mens den største varianten er på hele 60 gram. Koster er også en kompakt sluk, noe som gjør at den passer utmerket i store elver hvor man er avhengig av lange kast, samt at sluken går dypt i vannmassene. Skal du fiske etter storlaksen i juni bør du absolutt ha en Koster eller to i slukboksen i forskjellige vektklasser, alt etter vannføring.  

abu koster laksesluk