• Meny
  • Meny
lawson gaula

Lawson Gaula

Lawson Gaula – en moderne klassiker

Lawson Gaula er en forholdsvis ny og moderne laksesluk om vi sammenligner med gamle norske slukklassikere som Kleppesluken, Møresilda og Delfin. Sluken kommer i 8 forskjellige farger og tre forskjellige vektklasser, 30g, 40g og 60g.

lawson gaula laksesluk

annonselenke


Størrelsen på sluken er den samme for alle vektklassene, det er tykkelsen på godset som bestemmer vekten. Lawson er en merkevare fra norske Seeberg AS, men produksjonen foregår i Taiwan. 

Laksesluk med attraktive farger og lokkende gange

Lawson Gaula har et forholdsvis moderne design, med hamret overflate og med mer spenstige farger enn vi kanskje er vant til fra tradisjonelle norske laksesluker. En annen spennende detalj er det vide øye som gjør at splittringen som er festet til sena får ekstra mye rom til å bevege seg i. Tanken bak denne fikse detaljen er at sluken skal få en ekstra livlig og uforutsigbar gange i elva.

lawson laksesluk

Lawson Gaula – en allsidig sluk

Som nevnt kommer Gaula sluken fra Lawson i 8 forskjellige fargevarianter og tre forskjellige vektklasser. Du kan få den i alt fra den tradisjonelle og velprøvde sølv/kobber varianten, til den mer fargesprakende Green Highlander utgaven. De tre forskjellige vektklassene sluken kommer i (30 – 40 og 60g) gjør at du enkelt kan variere dybden du fisker på.

lawson gaula sluk

Lawson Gaula er først og fremst tiltenkt for laksefiske i elv, men den er også blitt en populær sluk blant mange laksedorgere. Her har varianten Green Highlander vist seg særlig giftig etter laksen. Anbefalt hastighet om du ønsker å dorge med Lawson Gaula er rundt ca. 3 knop.