• Meny
  • Meny
sølvkroken storlaksen

Sølvkroken Storlaksen

Storlaksen fra Sølvkroken

Som navnet tilsier, dette er sluken for deg som jakter på de virkelig store laksene. Storlaksen er en ganske solid og tung laksesluk, beregnet for de store laksen. Da er det passende at Sølvkroken kom opp med navnet «Storlaksen» for denne populære laksesluken.

sølvkroken storlaksen sluk

Tung sluk med god kastelengde

Sølvkroken produserer Storlaksen i to forskjellige vektklasser, henholdsvis 30 og 45 gram, samt flere forskjellige fargekombinasjoner. 

Dette er en forholdsvis stor, tung og kompakt sluk, noe som gjør at du enkelt kaster den langt, perfekt for flomstore elver i juni. Den har også en livlig gange, selv når den sveives sakte inn. Trenger du en sluk som du både kan kaste langt, som også er tung nok til å grave seg ned gjennom vannmassene til der laksen står, bør du absolutt prøve Storlaksen fra Sølvkroken i enden av snøret.

storlaksen sluk

Storlaksen dorgeskje

Storlaksen sluken kommer også i en egen dorge-utgave, spesialdesignet for dorging etter laks. Denne varianten veier 28 gram og den er litt tynnere i godset samtidig som den har større bæreflate enn den vanlige utgaven. Dette fører til at den får en livligere gange i vannet, noe som gjør den perfekt for dorging etter laks. 

storlaksen dorgeskje

Storlaksen kommer i flere spennende fargevarianter, spesialdesignet for å friste laksen til å ta sluken i sjøen. Du har totalt 8 fargekombinasjoner å velge mellom, hvor rød og kobber er særlig populær blant elvefiskerne, mens grønn og gul har vist seg giftig til laksen i sjøen.