• Meny
  • Meny
salamander laksesluk

Sølvkroken Salamander

Salamander fra Sølvkroken

Salamander-sluken fra Sølvkroken bør være en velkjent sluk for de fleste laksefiskere. Den har utallige laks på samvittigheten og kan være en joker å ha i slukboksen. 

salamander sluk

annonselenke

Salamander – allsidig og effektiv laksesluk

Salamander er en giftig og allsidig sluk som bør du bør ha minst en av i slukboksen. Den kommer i flere fargevarianter, hvor den blank/rød og svart/kobber er blant de mest populære. Fisker du på kvelden kan den svarte og kobberfargede virkelig være en joker i enden av snøret. 

Salamander har en utforming som gjør at sluken får en veldig livlig og fristende bevegelse i elva. Den passer de aller fleste fiskeforhold, og du kan velge vektklasse ut fra hvor stor elv du fisker i. Du får den fra 16 gram, opp til maksimalt 40 gram. En annen positiv ting med Salamander er at den også kan fiskes på veldig lav vannføring.

sølvkroken salamander allround blank rød

Salamander trolling

I likhet med Storlaksen (også produsert av Sølvkroken) så kommer også Salamander-sluken i en egen trollingutgave, spesiallaget for de som dorger etter laks. Denne utgaven av Salamander veier 28 gram, er litt tynnere, og den har også litt større overflate. Dette sikrer optimal gange på sluken når den slepes etter båten. Dorgeutgaven produseres i fire forskjellige fargekombinasjoner, spesialdesignet for å trigge laks på vandring til hugg.