• Meny
  • Meny
toby salmo

Toby Salmo

Toby Salmo

Toby Salmo er en forholdsvis moderne laksesluk fra Abu Garcia. Den bygger på det velkjente «Toby-designet», med de klassiske styrefinnene bak. Forskjellen fra den klassiske Toby sluken er at den er litt større i godset, noe som gir den en større bæreflate. Fargene har også fått seg en oppgradering, med moderne fargekombinasjoner som gir fra seg mye reflekser i vannet.

toby salmo sluk

Toby Salmo – fungerer like godt i elva som i sjøen

Toby Salmo er til tross for at den bare kommer i en vektklasse (30 gram) en alsidig sluk. Som nevnt kommer den i flere forskjellige lekre fargekombinasjoner, alt fra den klassiske kobber og rød varianten som Toby er kjent for, til mer moderne fluoriserende farger. Totalt har du seks forskjellige farger å velge mellom.

Toby Salmo blir ikke bare brukt av elvefiskerne, den har vist seg som en effektiv laksefanger også i sjøen, og den blir følgelig mye brukt av laksedorgere. Den er også såpass tung at du enkelt kan kaste med den om du fisker etter laks fra land.

toby salmo laksesluk

Enten du skal dorge etter laks i sjøen, fiske laks i elv eller prøve lykken fra land så er Toby Salmo et giftig alternativ. Prøv for eksempel fargekombinasjonen sølv / blå / glitter om du skal dorge eller fiske fra land. I elva er kobber / rød varianten et sikkert kort, men alle fargene er i stand til å tirre laksen. Det er som alltid lurt å bestemme farge på sluk ut fra lysforhold og fargen på elva.